@janushek: ale to by bylo zajebiste. Wchodzisz do kina, sadowisz się i na początek pokazują ci reklamy z gazetek. Potem zaczyna się książka, taka wielka animacja otwieranych stron. I potem co chwila przeskakuje strona, a z sali słychać jak janusze krzyczą, że nie doczytali i czy można cofnąć.
@shiverr: Nie. Ktoś próbował poczuć się lepiej że czyta książki, bo samo czytanie książek nie daje już dostatecznej satysfakcji. W tym nie ma nic więcej.
@McRancor: To do górnego obrazka, miałem na myśli ten poniżej. Swoją drogą też opadają mi ręce jak widzę postawę, że samo czytanie książek jest wyznacznikiem czyjegoś intelektu. Osobiście sięgam po książki relatywnie rzadko, wolę zdecydowanie audiobooki albo gry/filmy/seriale. Wynika to z tego, że w mojej pracy jednym z obowiązków jest czytanie/pisanie w dużej ilości i jeśli mam być odbiorcą kultury, to wolę żeby jej treść była dostarczona w inny sposób
@janushek: K---a, jakie to jest rakowisko. Najgorsi są ci debile, którzy myślą, że harlekiny i beletrystyka to coś lepszego niż c-----e blockbustery XD
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić
źródło: comment_p4y0MZ0JPPgFzkzmUtTG1qwwG2gKOqWg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_j5MccJwBCxDB3vuKp5DyyinwnXlt1LvO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_CF9BCRy67puXlSY49iY2Ek8m0sGst85i.jpg
Pobierz"Nie czytasz nie idziesz ze mną do łóżka" - tymczasem książka którą czyta:
źródło: comment_zLO8VPeS7t9Ny65wVFsrqk4dOlUh3sge.jpg
Pobierz