Wpis z mikrobloga

@Cromm: nie jestem specem, ale pamietam co Wagon pokazuje na szkoleniach. Ustawiasz stopy na palcach a potem cofasz tak zeby je polozyc, cale napiecie tracisz. Tak na moje oko.
  • Odpowiedz
@Cromm: jakbym widzial siebie, komicznie to wyglada, pewnie 3/4 silowni ma ze mnie beke przy BP, ale mi to pomaga jakkolwiek spiac lopatki i zrobic minimalny mostek, bez tego to leze jak kloda i nie ma szans na opuszczenie lopatek. wydaje mi sie, ze mamy podobne problemy - ta zmiana stopy chyba powoduje, ze sie rozluzniasz (i ja tex ;D)
  • Odpowiedz
@BotRekrutacyjny: tak, pomaga mi się lepiej spiąć ustawiając w taki sposób niż robienie mostka z stopami na podłodze
@jasonfly: właśnie też mi się wydaję, że łatwiej by było trzymać spięcie z stopami na palcach, ale mati mi jeszcze nie odpisał ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
dlaczego tak dziwnie się kładziesz? Tj z tymi nogami na ławce

@BotRekrutacyjny: Zrobienie takiego mostka na ławce ponoć pozwala poczuć właściwie napięcie, cały trick polega na odtworzeniu tego po ustawieniu się w normalnej pozycji

@Cromm: Ja tu mam wrażenie że początkowo ładnie się ustawiłeś i w 0:14 wszystko z------ś z tym oddaleniem nóg xd
  • Odpowiedz
@BotRekrutacyjny: To też jest jakiś sposób, nie będę oceniał bo póki co za mało targam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale faktem jest że silne chłopy typu Scott Mendelson czy Dave Tate (nie pamiętam czy tylko jeden z nich czy może obaj) z jakiegoś powodu tak uczą innych
  • Odpowiedz