Wpis z mikrobloga

Kucostwo powinno z uwielbieniem spoglądać na Czarzastego. Najpierw na wiosną wysłał zasłużonych ludzi polskiej lewicy na emeryturę do PE i pozwolił SLD myśleć o powrocie do gry, potem jako największy gracz po lewej stronie zmontował koalicję, która pozwoliła wrócić czerwonym do sejmu, a teraz jak dobry chrześcijanin przygarnął sierotki z Wiosny z którymi wcale nie musiał się dzielić dotacjami. No, a poza byciem politykiem to zarabia duże pieniądze na wolnym rynku. Można? Można. To jest prawdziwy lider, a nie jąkała żyjący z pieniędzy swoich rodziców i który gdziekolwiek nie pójdzie to robi r--------l. Odkąd pamiętam to zawsze w politycznych (nowo)tworach Korana-Mekki były jakieś c----------e zagrywki - jakieś sądy partyjny, niejasne statuty, wyprowadzanie hajsu itd. Piękny jest ten ból d--y Krula o d***krację, kiedy p----------a plebiscyt w którym ma więcej uprawnionych do głosowania. Nowy szyld co pół roku, te same problemy. A tutaj Włodek reanimował brand, który kojarzył się post-komunistyczym elektoratem i wygląda na to, że za 4 lata będzie ponad 20%. Tak się robi koalicję, a nie szurowską zlepkę kunktatorów-malwersantów. Szacunek Pan Marszałek! #polityka #konfederacja #lewicja #4konserwy #neuropa
pawelososo - Kucostwo powinno z uwielbieniem spoglądać na Czarzastego. Najpierw na wi...

źródło: comment_0SThuetKOTl8T3HkWvVmutoFQLhc0tEN.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Basiura89: Jaki k---a trolling? Czarzasty w odróżnieniu od wybitnego stratega z Józefowa i jego przydupasa z Krakowa nie dość, że potrafił stworzyć ciekawą koalicję na którą zagłosowali byli SB-ecy i 18-letnie Julki to jeszcze nie wypina się dupskiem na koalicjantów i wygląda na to, że współpraca pomiędzy SLD i Razem układa się całkiem nieźle. A co zrobił Korwin? Nie dość, że p-----------ł wybory wewnętrzne, które miał wygrane to teraz de
  • Odpowiedz
@pawelososo:
Cyniczny, uwłaszczony postkomuch, jedna z twarzy afery Rywina, który wycina konkurencję - co by o niej nie mówić, ideową - poprzez absorbcję, gospodarczy koalicjant PiSu. Pogratulować idola :)
  • Odpowiedz
@pawelososo: jak brzydzę się komunizmem, a miłuje wolność zgadzam się z autorem wpisu. Działalność Korwina przez ostatnie lata to jakiś ponury żart. I pomyśleć, że jako młody k--w byłem w jego strukturach, podpisy zbierałem, plakaty robiłem, nawet dla jego ziomka Michalkiewicza, który obraził ofiarę pedofila. Szkoda mi dobrych ludzi jak Dziambor, Wilku czy Sośnierz, którzy orbitują wokół tego zarozumiałego buca.
  • Odpowiedz
@Kjedne:
PS proszę o nieprzekręcanie moich słów, nie pisałem o "bohaterze", tylko o "jednej z twarzy", jeszcze mi Włodzio pozew nasmaruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@czynastolatek: Buduje od zeru już z 30 lat i dalej przesmyknięcie się nad progiem jest traktowane w kategorii sukcesu. To niezły kon-libowski architekt. Jedyne co udało się Korwinowi w przeciągu tych trzech dekad to wyżeranie jajecznicy na kucowskiej stancji o 7 nad ranem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz