Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +40
O co chodzi pecetowcom? Widzieliście kiedyś konsolowców, którzy w jakiś sposób wyszydzają albo obrażają osoby grające na PC? rumun nazywa konsolowców zwierzętami, bo grają w 30 fps (co z tego, że to pojedyncze przypadki i praktycznie każda nowa gra działa w 60 fps), tamae coś pier*oli, że zbliża się koniec konsol i normalni ludzie, którzy nie są fanboyami nie kupią PS6 tylko PC.
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz
wybryk_natury +51
Zastanawialiście się kiedyś, ile razy uniknęliście śmierci? Np. przez to, że kiedyś zaspaliście, pojechaliście inną drogą itp.

Nagminna ejakulacja to bardzo ciężkie i szkodliwe uzależnienie, szczególnie w dobie prześmiewczego podchodzenia do tego tematu i ignorowaniu jego konsekwencji, traktowaniu z góry, z uwagi na brak chociażby konkretnych badan, w tym kierunku. Na szczęście, są ludzie i fora,
@Seachange: ehh, ja z moją mordą to nawet stając na głowie nic nie ogarnę, zostaje mi hard mode do 90 dni, a potem dziwki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Seachange: podchodziłem do tego, ale nie widziałem żadnych efektów poza bardzie przesuszoną skórą i w konsekwencji jej mocnym swędzeniem. Cały prysznic jest zimną wodą Ciebie czy tylko spłukanie? Jak bardzo zimną ustawiasz? Jak z raczej gorącego prysznica przechodziłem na lodowate spłukanie. Może tu popełniałem błąd
Komentarz usunięty przez autora
Prysznic biorę cały zimną wodą, chociaż też nie nazwałbym ją lodowatą. Z racji, że nie jestem rannym ptaszkiem to ten efekt rozbudzenia jest dla mnie zbawienny. Jak kiedyś brałem ciepłe kąpiele, to po nich chciało mi się jeszcze bardziej spać, więc nie wyobrażam sobie powrotu do nich. Z tą suchą
Kiedy minął brain fog?
Jak wpłynął nofap na twoją "moc w gębie" i umiejętność wysławiania się? U siebie po 3-cim tygodniu zauważyłem polepszenie umiejętności erystyki w towarzystwie i nieco błyskotliwości ale po ostatnim cugu nie wiem czy nastąpi to znowu po 3 tygodniach.
jutro drugi dzień
@blackceeat_official: @NosParysa: