Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
paczelok +138

źródło: comment_LbDeoOXbJ0L1UA723vKhlICIFY8VzNnb.jpg
PobierzTeraz powinno się tam znaleźć "weź kredyt na więcej ramu" xD
@Bromatologia: No i jak ktoś nie chce mieć jakichś dodatków szpiegowskich i bloatwaru producenta PC to też należy przeinstalować system.
Miałem w sumie na trzech komputerach i wygrała wygoda w postaci W10, obecnie na dwóch laptopach, zero problemów ¯\_(ツ)_/¯ Jedyne na czym planuję postawić linuxa w najbliższym czasie to Malina, jak już sobie kupię.
@geuze: no bo to prawda, ciocia, mama, czy tam babcia nic nie popsują bo bez podania hasła roota nie da się nic zepsuć. A jak wyskoczy jej okienko o podanie hasła to się zastanowi 10
@rekoj: Współczesne surface chyba nie ale nie mam pewności. Stare surface tak, na nowych nie wiem czy da się tak łatwo system przeinstalować.
źródło: comment_zhqtteZZ6MZp40YFLTAJrtQuysBlVOR0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora