Aktywne Wpisy

Maudee +59
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(╯︵╰,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Długi człowiek to i duże stupki i niekorzystna powierzchnia oddawania ciepła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na mnie mówili "ciepeł", bo dobrze ogrzewam, to raz dwa nam zamienię trochę kalorii na kelwiny.
Gdyby tylko stopy nie były tak daleko...
Dobra, bierz koc i chodź. Stopy będą grzane a ja poczytam Ci o pciuchach.
Chyba, że bliższe Ci procesy przenoszenia energii i masy - moja aktualna zmora. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No dobrze, postaram się krótko.
Przenoszenie energii.
Energia to takie coś, co nikt nie wie co to jest, po za tym, że jest wszystkim. Einstein na przykład powiedział nam, że energia jest masą przemnożoną jeszcze przez kwadrat prędkości światła. Nie będę udawał, że wiem jak to się dzieje (konwersja energii na rzeczywistą masę, nie mnożenie) więc
źródło: comment_dnndlD3ysV5XbEUr67mBo1hwooRddpPV.jpg
PobierzWygląda ono tak:
Czemu i co to znaczy? ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie wiem, choć się domyślam.
A tak serio to wiem ale jeśli jeszcze Cię to interesuje to daj znać, wyjaśnię jutro, bo pisanie tego wszystkiego na telefonie z durną autokorektą zajęło mi zbyt długo - stupki ogrzane i powinienem dawno spać.
źródło: comment_rkF2ioJN38TUHr4iS378prBGaBPvgGIm.jpg
PobierzProblem polega na tym, że zwykle zanim to policzysz to herbata dawno jest już zimna... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale może dlatego, że ja się w ogóle takimi rzeczami nie zajmuję xD