Aktywne Wpisy

Melkovva_ +25
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

electroN +83
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

Jak pisać programy którymi chciałbym zaprezentować się na rozmowę o pracę? Jeśli idę na backend to mam zwykle aplikacje konsolowe pisać które są połączone z bazami danych? Normalne wydawałoby się napisać jakąś aplikacje webowa graficzna która miała by guziki i inne bajery, ale backend raczej takim czymś się nie zajmuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
1. patrzę na strukturę kodu
2. patrzę na to jak często commituje, jakie to są commity itp
3. ciekawi mnie czy są testy, jak są napisane, co testują i jak
ogólnie bardziej czytam kod
Jeżeli coś masz do pokazania, to będziesz tylko miał o tym opowiedzieć j tyle.