Aktywne Wpisy

maybe +40
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_xAIJ2kBUzBAwGt7DF9YJofeyHRefKRaE.jpg
Pobierzźródło: comment_ORbJvmeSvvz87J1OxZYryZLWOIgO8XBE.jpg
Pobierztakie patusy na ścigaczach to największe raki, z----------ą w mieście, wymuszają pierwszeństwo, jeżdżą bez kurtek i rękawic w klapkach, a potem narzekają, że "patrz w lusterka"
JUŻ WIDZĘ USMIECHNIETEGO TYPA KTÓRY LECI NA LATARNIE XDDD
ALBO PŁACZ W KOMENTARZACH ŻE KTOS POWIE MOTOR A NIE MOTOCYKL XDD I ZAZWYCZAJ TO OSOBY KTÓRE NAWET SKUTERA NIE MAJA XD
źródło: comment_ZDnoU8pWNy0GAu0QZ3qP4ZqRUoIsliEg.jpg
PobierzJa jak ktoś nowopoznany wyjeżdża mi z tekstami "przy 300 kmh droga sie zwęża" tylko przytakuję z udawanym podziwem.
@Nekrolog: MOTO TO MASZ POD MASKĄ ALBO W PRALCE XDDDD O jak ja to uwielbiam, jako właściciel motocykla mówię na niego zarówno motocykl jak i motor i jakoś nie ubyło mi RiGCZu ani niczego, a niektórzy się tak spinają jakbym krzywdził ich matkę.