Aktywne Wpisy

annlupin +19
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

#javascript #python #php #webmastah
źródło: comment_AOfU6H5TsTekT4MUHbat1XMYR0GCEYXy.jpg
Pobierz@normanos: Bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PendzoncySzczypiorek nie rozumiem smieszkowania - to smutna prawda. Pocieszam się myślą, że to po prostu kwestia wyrównywania braków - PHP to duży ekosystem i Java czy Python muszą nadrabiać, stąd takie tempo
Repozytorum zostało zaklasyfikowane do języka, uwaga, CSS XD. Inne moje repozytorium (Symfony 3 + jQuery) zostało oznaczone jako "JavaScript".
W związku z powyższym - wiele z powyższych
Nikt nikt nie mówi, że php jest w złym miejscu. Jest w bardzo dobrym miejscu i coraz lepszym.
Większość tego płaczu phpowców wynika z tego, że programerzy co to w życiu nie widzieli innego języka niż c, albo java, nabijaja sie z nich, nawet nie mając sensownych, merytorycznych argumentów, a jedynie rzucając stereotypami. A są takimi specjalistami, że ciągle im się wydaje, że większość