Aktywne Wpisy
papanostulos +154
#pytanie #zwiazki
Witam wszystkich. Mam pytanie do użytkowników. Fanie jakby jakaś różowa sie takze wypowiedziała.
Pare mies. temu urodziło mi sie dziecko. Mam sliczną różową, obdarzoną przez nature duzymi, naturalnymi piersiami, bardzo ją kocham. Jednak od paru miesiecy kiedy jej duże piersi stały sie jeszcze wieksze po porodzie, w mojej głowie pojawiła sie nieodparta chęć zeby...ja wydoić, tak jak kiedyś doiło sie krowy.
Marzy mi sie że moja żona kleczy na czworaka
Witam wszystkich. Mam pytanie do użytkowników. Fanie jakby jakaś różowa sie takze wypowiedziała.
Pare mies. temu urodziło mi sie dziecko. Mam sliczną różową, obdarzoną przez nature duzymi, naturalnymi piersiami, bardzo ją kocham. Jednak od paru miesiecy kiedy jej duże piersi stały sie jeszcze wieksze po porodzie, w mojej głowie pojawiła sie nieodparta chęć zeby...ja wydoić, tak jak kiedyś doiło sie krowy.
Marzy mi sie że moja żona kleczy na czworaka
pywc +200
90% rozmów z moją matką be like pic rel (wysłałem jej dwa przykłady obrazów wygenerowanych w midjourney)
https://www.money.pl/gospodarka/awaria-drukarek-fiskalnych-delio-novitus-powolal-sztab-kryzysowy-6463318981421185a.html
#dino #biznes #it
A nawet jeśli ma to trzeba je najpierw zaprogramować i wymienić. Jeden wielki dramat
@Avil: byłem wczoraj w multikinie to z tego co słyszałem od obsługi, to data na paragonie zamiast 2020 wskakiwała 2000.
Jedno wielkie xD.
Zapowiada się bardzo ciekawa noc, albo i dwie
Póki co wchodzą drukarki online które zrzucają paragony w trybie natychmiastowym do MF
Oficjalne stanowisko novitusa to wymiana epromu. Wiem co mówię
@bledny:
Na logikę wszystko musi być w nieedytowalnym epromie żeby właśnie nie dało się dokonać zmian z datą i nie robić wałów
@nigdy_nie_zylem: pracowałem dla dużej niemieckiej korporacji i oni robili wszystko na pamieciach niereprogramowalnych. Ze względu na oszczędnosci. Ale dużo uwagi poświęcali dokładnym testom.
@bartolama