Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +34
źródło: jedzzwykopem
Pobierz
AXSIS +12
Zawsze zastanawiałem się jak to jest poznać swoją pierwszą miłość w wieku nastoletnim w czasach szkolnej beztroski. Obawiam się, że gdybym teraz w okolicach trzydziestki poznał kobietę do związku to już nie będzie to samo jak gdybyśmy byli nastolatkami. Brak tego żaru, emocji, niewinności i nauki siebie nawzajem.
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na

#stargate
źródło: comment_5szhSI5ruyDHjfmXv5Sd6JRFt6DaaXuE.jpg
Pobierzźródło: comment_ZOjUCe9evGNCIm7QD0j3CoUfCorqIQis.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
w 8 miesięcy schudłem 20kg, teraz po świętach zaczynam drugą sesję keto; zrobiłem uzębienie, blabla, plan jest taki, by do 40stki być tym słynnym chadem ;)
@jvmaxxjv:
Gościu, on na tym po lewej ma 45 lat. To dzisiaj prawie 70-cio letni dziadek.
Carter też całkiem niezła jeszcze
@Curus_Bachleda: można zaczynać Stargate 2019 xD póki co Daniel będzie w Altered Carbon ;)
Co nie zmienia zdania, że Richard się zapuścił i wygląda jak nieokrzesana świnia, nawet fryzjer dużo by mu pomógł i 5kg mniej ;)
źródło: comment_zsyQxQB19pBmuObIuXLxXJlgjbfJP1B9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
bo jest potencjał
a czepiam się, bo chciałbym go jeszcze zobaczyć w serialu, choćby reboot Stargate, jako generała, w miejsce Hamonda, ale Hamond przed śmiercią miał 100x lepszą kondycję ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora