Wpis z mikrobloga

Nic mnie tak nie w-----a jak goście w szatni na siłowni, którzy chodzą z gołą pałą na wierzchu.

Nie może się taki dyskretnie za ręcznikiem przebrać tylko zawsze zdejmuje majtki stojąc przodem do kogoś, zaraz wyskakuje mu stercząca knaga z której delikwent jest najwyraźniej dumny i nie chowa jej tak długo jak się da. Oczywiście musi się kilka razy przejść w różnych pozach po całej szatni tak żeby mieć absolutną pewność, że wszyscy widzieli jego wspaniałą nieogoloną parówę.

Ja rozumiem że większość ludzi na siłowni to homo ale miejscie jakiś rigcz i poczucie wstydu. Ja na przykład nawet prysznic biorę w majtkach na takich publicznych szatniach. Bo wiem że nie każdy ma ochotę oglądać moje przyrodzenie.

#zalesie #silownia #mikrokoksy #w---w #ekshibicjonizm #niebieskiepaski #teczowepaski #gorzkiezale #przegryw #lgbt
S.....b - Nic mnie tak nie w-----a jak goście w szatni na siłowni, którzy chodzą z go...

źródło: comment_kMwl3RSl2fOP3kdAWrP7IGQoLzhFutng.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Bumelante I nie mówię tu, że wchodzę pod prysznic i oglądam wszystkie sprzęty, tylko jak ktoś się kąpie obok mnie to w którymś momencie i tak go zobaczysz i tak, chcąc nie chcąc. Chyba, ze kolega obok dobrze się chowie przy samej ścianie, żeby czasem nikt nie zobaczył jego penisa bo to gejowate
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Perkotka: nie wiem na jaki wy basen chodzicie ale ja nie widziałem nigdzie żeby jakiś Janusz paradował z parówka na wierzchu nawet pod prysznicem, jedynie jakieś szybka zmiana na kąpielówki i to wszystko
  • Odpowiedz
@Scaab:
Wiem, że pewnie bait, ale dziwi mnie takie podejście do nagości w szatniach na siłowni czy basenie. Czego tu się wstydzić? Wiadomo, że nie ma co paradować po całej szatni z pałką na wierzchu, ale prysznic wypadałoby jednak wziąć nago ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Scaab: Sauna w Aquaparku we Wrocławiu. Po wizycie tam masz gdzieś wszystko i p---s innego faceta w szatni to jak każda inna część ciała. W ogóle nie zwracasz na to uwagi.
  • Odpowiedz
@Scaab: Ogólnie to zauważyłem zależność, że hetero raczej paradują z chujem na wierzchu. Geje z reguły mocno się krępują i opuszczają szatnię ASAP
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Megasuper: dla mnie może nawet godzinę - serio, nie widzę sensu żeby ktoś się miał wstydzić swojego kutasa, zwłaszcza w męskiej szatni.
Ale jak widzę te przerażone oczy 'o kurde, widziałem k---s przez 0.7sek, czy już jestem gejem? Czy on widział że ja patrzyłem na jego k---s? O nie!' to mam bekę :D
Każdy ma najlepszego kutasa jakiego może mieć i raczej nigdy tego nie zmieni, więc serio nie widzę
  • Odpowiedz
@celulozy ale.to nie jest wstydzenie się. Mnie osobiście nie podoba się widok kutasa czyjegoś. Rozumiem że nie ma co przesadzać i jak ktoś chce to niech się przebierze ale paradowanie z chujem jest c-----e
  • Odpowiedz
@PrzegrywWykopek

growerzy mają taki plus, że później wielkie zaskoczenie u loch WOW, ale urósł xD

No raczej naganiacz stoi zanim zdążą się obie strony rozebrać więc zaskoczenie jest później w drugą stronę xD
  • Odpowiedz