Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krupier: I co z tego? Jaka jest różnica czy będzie +20% czy +3% na plusie na koniec? Zyski liczy się po rozliczeniu, zamknięciu pozycji. Liczenie ich przed jest frajerstwem.
A chwalenie się wirtualnymi zyskami przed zamknieciem pozycji to frajerstwo bez klasy
  • Odpowiedz
@widmo82: przecież pisali ci żebyś się bardziej rozeznał przed wrzuceniem na ślepo 10k i to była dobra porada
a tak to niczym się nie różnisz od januszy którzy stawiają na jakąś drużynę która fartem wejdzie i potem wszystkim wciskają w twarz jakimi to nie są światowymi typerami
  • Odpowiedz
@eyehategod: pisaliscie jak bym miał doktorat zrobic z ekonomii zanim zainwestuje 10k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie teksty moga pisac tylko Ci co dostają kieszonkowe od mamy a ich dylematem nie są akcje a to czy pracę domową będzie od kogo spisać
  • Odpowiedz
@pezet90: @Krupier: @Drakii: Warren Buffet kupil za mln akcje coli x lat temu teraz są warte 20 mld co roku 500 mld dywidendy ale jak by wszedł na wykop to by wiedział że jest frajerem amatorem bo liczy hajs przed sprzedażą :) i jeszcze frajer bez klasy się tym chwali przed zamknięciem pozycji to trzeba mieć tupet.
  • Odpowiedz
@widmo82: Prawdę mówiąc to od tamtego czasu zmieniłem już zdanie i 2x zbierałem hajsy z CDP... ale muszę powiedzieć, że musisz być strasznie smutnym człowiekiem, by pisać takie rzeczy akurat w wigilię, by cieszyć się, że ktoś się pomylił. Gratuluję zysków.
  • Odpowiedz
@widmo82: Nie wiem czemu mnie wołasz, bo nigdy nie pisałem, że cdr to bańka. Wręcz przeciwnie, cały czas się interesuję spółką i miałem ją już w swoim portfelu. Kwestią jest tylko reakcja na premiery/trailery itd oraz korekty, żeby znaleźć dobry moment wejścia.
  • Odpowiedz
  • 0
Ajaja a ja sprzedalem na jakies 255 :/ a moglem trzymac nie spodziewalem sie ze serial tak dopompuje kurs :D

@Baryla1m3 Ugoda z Sapkiem zapewne też mocno uspokoiła inwestorów.
  • Odpowiedz