Wpis z mikrobloga

Co macie na swoje usprawiedliwienie? Może wołani wypowiedzą się publicznie?

ŚCIANA WSTYDU ZAKTUALIZOWANA O KOLEJNYCH UŻYTKOWNIKÓW:

Nieprzygotowanie lub brak weryfikacji paczki

Wysyłka używanych i zniszczonych przedmiotów w przygotowanej paczce.

Brak kultury i szacunku do nadawcy swojej paczki

#wykopaka
Pobierz FHA96 - Co macie na swoje usprawiedliwienie? Może wołani wypowiedzą się publicznie? 
...
źródło: comment_AoWdGXNHynh9QQzmaXghk51CTtrS4zVw.gif
  • 65
@wojt4ss: Osobiście weryfikowałem Twoją paczkę, więc z przyjemnością wypowiem się w Twoim wątku. W ramach wykopaki przygotowujemy spersonalizowane paczki - coś, co jest robione pod opis odbiorcy i ew. dodatkowych informacji z mirko/aw. W Twojej paczce żadnej rzeczy nie dało się powiązać z opisem odbiorcy, nie było tak kompletnie nic spersonalizowanego. To, że później dopytałeś swojego odbiorcę o to czy chce grę planszową (przy czym bierki to raczej gra zręcznościowa, a
@FHA96: Co mam? wywaliłem 140 pln na pare wersji paczek i jak po raz kolejny nie przeszła to sie #!$%@?łem i #!$%@?łem słodycze. Nie wiem co robiłem źle aczkolwiek było mi bardzo cięzko z opisu cos wymyślic (btw sam dałem gorszy opis ale XD). starałem sie jak mogłem al esie poddałem bo ile mozna.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kocurowaty: przecież ta paczka absolutnie nie odstaje od wielu innych, które były weryfikowane, włącznie z tą, co zawierała rzeczy używane (ale biedni nie widzieli tego po zdjęciach), lub taką zwierającą same słodycze wtf? Chyba pora zmienić kadrę weryfikującą, bo coś im nie idzie.

@chybaDapi: jak dajecie taki czas, to taki czas ludzie mają. To ich wina, że nie wyrabiacie czy Wasza, że nie daliście sobie widełek i odpowiednio dużo czasu