Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +201
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
źródło: statlook
Pobierz
wortor +173
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
źródło: IMG_5086
Pobierz

Bo adaptacja, wizja twórcza blablabla zabawne że tak nie broniliście polskiego serialu który był takim samym gniotem jak ten netflixowy.
Diaboła w serialu netflixa nazywam polskim smokiem 2.0 a nawet jest gorzej bo przypominam iż mamy rok 2019 technologia poszła do przodu i takie abominaje CGI są niedopuszczalne.
źródło: comment_7PR2Pp8AwZVWkvRwoJam02QVMueXTVpA.jpg
PobierzKrytycy z Rotten serious business xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Slavonlorden przecież RottenTommatoes to idioci xD
Serial na pewno jest lepszy niż nasz. Wygląda rewelacyjnie, a sceny walki są super. Mnie się podoba, czytałem kilka książek, grałem w W3 (też jest c-----y? XD) i serial też ok.
źródło: comment_hGlTYxLzhZzcCSKGMxjAsW9L4YMPsGjv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Slavonlorden Podobanie się czegoś komuś nie podlega ocenie słuszności. Opinia to opinia, a próba ocenienia jej słuszności jest tylko kolejną opinią.
@Slavonlorden: O przepraszam, polska produkcja jest akurat bardzo dobra: https://www.wykop.pl/wpis/24182617/obejrzalem-w-koncu-serial-wiedzmin-i-jestem-zszoko/
@Slavonlorden: wykopkom nie podoba się czarny elf, cała reszta to tylko otoczka rasizmu
@Slavonlorden
No i ocena 0 z EW została policzona podwójnie bo dwoje krytyków razem oglądało, a link prowadzi do tej samej recenzji xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_Vln8a9BE8OLmei4Oiemr9FLwK3S96Qgo.jpg
Pobierz