Wpis z mikrobloga

• 126
Wjeżdża człowiek do tego kraju #polska i od razu wraca w--------e. W #niemcy cały kraj elegancko przelecisz autostradą, bez zatrzymywania. Przekraczasz granice i stoisz p--------e 20 minut na bramkach żeby zaplacić za to coś co przypomina autostrade.
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vontempsky: Czyli jak zawsze polacy mowia to samo, u nas lepiej szkola ale zachod lepiej placi. A co do narzekania to chyba dobrze ze wskazuje ze jest co poprawiac, zamiast siedziec i mowic ze jest git bo jako tako sie trzyma.
  • Odpowiedz
@Gigamesh Zgadzam się z ta tezą bo wiem że gdybym ja ze swoim 15 letnim stażem pojechał do Niemiec zarabiał bym 3x więcej tylko ja chcę tworzyć w Polsce :) Oczywiście ! bardzo dobrze że wskazał problem z tymi bramkmi! Mój komentarz napisałem celowo by podsycić debatę ;)
  • Odpowiedz
@Hfishman1: Takiego trzasku dupsk nie spodziewałem się w komentarzach za nic. Wyraziłeś zwyczajnie swoją opinię, zresztą moim zdaniem całkowicie prawdziwą, że żyjemy w bantustanie Europy i w porównaniu do każdego zachodniego kraju nie tylko infrastrukturalnym chlewie, ale jak widać po komentarzach - również chlewie intelektualnym.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Blackbeard121 - @Hfishman1: Takiego trzasku dupsk nie spodziewałem się w komentarzach...

źródło: comment_agu0sbdIJk0GT0uDODMYjiG9SdDGfKxT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hfishman1: Kraj obsrany gównem, ale wystarczy trochę pojeździć po Europie Zachodniej. W Szwajcarii i Austrii czułem się jak robak, przepaść. Wypadamy dobrze na tle Ukrainy, zajebiste porównania wykopków part 3.
  • Odpowiedz
@Hfishman1 oprócz Ciebie w tej chwili wracaly na święta dziesiątki tysięcy innych pracowników z zachodu. Jeżdżę A2 od frNkfurtu do łodzi co tydzień biznesowo i nie ma najmniejszych problemów poza zwezeniami w Poznaniu
  • Odpowiedz