Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Borealny: ja zawsze robię długa wiadomość o tym co dokładnie u mnie i pytam co u niego, jeżeli nie potrafi kontynuować rozmowy na podstawie tego co ja napisałem (bo ja celowo nie kontynuuje tematu, a ukrywam w nim zainteresowania etc.) to znaczy, ze debil i się nie odzywam więcej xD
  • Odpowiedz
  • 1
@kawowy_potwor: jeśli chodzi o cel, to jeszcze nie jest takie bezsensowne, bo w apkach są ludzie którzy szukają zarówno do związku, przyjaźni, jak i tylko do ruchania. Jeśli cel nie jest napisany na profilu, to pytanie jest zasadne
  • Odpowiedz
  • 0
@Pally: @Rysiowatyy: ja też staram się rozkręcić rozmowę, ale nie lubię gdy jedna osoba piąty raz o to pyta, a jeszcze się nie spotkaliśmy. Wolę spotkać się i na żywo gadać, a nie marnować czas w taki sposób. Na żywo wygląda to zupełnie inaczej.
  • Odpowiedz
@Borealny: no "co tam" czy "jak minął dzień" to może nie jest najlepszy starter rozmowy, ale z drugiej strony po co się tak opierać? Przeważnie po drugiej stronie siedzi też ktoś, kto chciałby dobrze a po prostu nie wie jak, więc nie księżniczkowałem w tym aspekcie nigdy. Doceniałem, że miał odwagę zagadać. Odpuszczałem dopiero jak widziałem, że rozmowa nie idzie w żadnym sensownym kierunku.
  • Odpowiedz
Staram się unikać zdradzania że siedzę w domu, albo jestem na zakupach, bo jak zajarzą, że pracy nie mam, to pomyślą że przegryw.

@Borealny: Ja zwsze piszę że jestem w pracy. Nawet jak jest 3 w nocy.
  • Odpowiedz
@Borealny: mnie też denerwują te pytania i to bardzo.
A teraz ciekawostka
Nie mam tego uczucia jak pisze do mnie mój niebieski, i nie miałem go praktycznie w ogóle z nim, nawet jak jeszcze nie kręciliśmy. Widocznie jest to szybki filtr czy kogoś lubisz. :P
  • Odpowiedz