Wpis z mikrobloga

@HarrsonDW: To był moj pierwszy "związek", moja świeża była jest w moim wieku. Oczywiście że była inna, ale kobiety na ogół są dość podobne. Nagle dowiadujesz się że uczucie się wypala i elo. I to nawet taka szara myszka która mówi że kochać Cię będzie aż do śmierci. W głębi duszy się tego spodziewałem, w sensie tego że uczucia mogą wygasnąć. Sam prawdopodobnie mam w tym winę bo jednak cieżko
  • Odpowiedz
@Left_Hand_Path: Sam miałem to "jesteś wyjątkowy i cie kocham" a skończyło się tak jak zawszę xD Baby jedno mówią drugie robią przyjacielu. Mogłaby jakoś powiedzieć ci twoje wady i zebyś nad nimi popracował jesli przeszkadzałyby.
  • Odpowiedz
@HarrsonDW: I ta myśl że nawet jak się uda znów to zawsze istnieje spore ryzyko że znów skończy się tak samo.
Dlatego faceci z topki grają na easy mode, jak jedna znajmość się wypali to bez problemu znajduje sobie inną. Acz i tym się można zmęczyć. Mimo to bez porownania lepiej niż takie osoby jak ja które stoją w przegrywie ale jednak nie są całkiem straceni.
  • Odpowiedz
@Left_Hand_Path: Zawszę taka istnieje możliwość bo baby inaczej to wszystko odbierają niż my. Ba spotykam się naprawdę czesto ze stwierdzeniami "jestem młoda to chce sie bawić życiem" i tak własnie polega ich zabawa.
  • Odpowiedz