Aktywne Wpisy
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
tomrex88 0
Moglibyście być w związku z wyższą od siebie dziewczyną?
- Tak 61.5% (56)
- Nie 38.5% (35)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://aetherius.pl/rewaloryzacja-czarownictwa/?fbclid=IwAR3ar9ONCJryaB4NVQF7zS3nYx4XxQJwciRVj5oHiLoFrnuKLFQsZ8EvG4M
#okultyzm #ezoteryka #magia
@yamnichek_pyesio: czym innym jest fuzja Amona czy też Atuma z Ra a czym innym Horusa z Setem. W tamtym okresie Set stał się ostatecznie złym demonem. To tak jakby powstała synkretyczna forma Szatana i Jezusa.
Nie mam pojęcia. ( ͡°
@Minister_Vulva: przepraszam za prostactwo ale - i **** z tego? Możesz to jakoś obrazowo nakreślić czytelnikowi?
No i nawet jak konkretnie o Tego chodziło to co? 乁(⫑ᴥ⫒
Czego nie rozumiesz? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Upokorzony Set ostatecznie się zemścił. Że tak to ujmę przebrał się, zmienił szaty i zawojował świat niszcząc kulty swych wrogów rękami galilejczyków. Inaczej tej rewolucji nie da się wytłumaczyć.
Twoi ziomale wożą się po pustyniach #!$%@?ąc co się da z kultów i kultur w wyniku czego masz na podwórku trylion kapłanów różnych Bogów.
Jak ziomek jest kapłanem to ma posłuch na dzielni. Wiadomo jego Boss jest nadprzyrodzony i fajnie jak się kumasz z jego najbliższym ziomem na dzielni
Prosimy! ( ͡º ͜ʖ͡º)
(。◕‿‿◕。)
@Minister_Vulva:
@Minister_Vulva: Tak, bo w przeciwieństwie do Niewoli egipskiej jest o tym ciut więcej źródeł, niż książka religijna. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Serio, niewola egipska to bajka, gdyby nagle tylu niewolników odeszło z Egiptu, odnotowano by to, ponieważ niejednokrotnie Egipcjanie odnotowywali nawet porażki w swoich