Wpis z mikrobloga

@CrazyxDriver: Jakich modów jeszcze używasz? Tego next-gena poleciłeś mi w poprzednim wpisie, jestem bardzo zadowolony z niego, do tego mam Realistic Rain & Fog & Thunder Sounds, MiniMirrors, Real European Gas Stations, Realistic Mirror FOV v 1.0, Real European Companies (by Tamiel18). Gram bez promodsa bo nie kupiłem jeszcze italii.
  • 1
@Gawith_Apricot GPS RG 3.0 LED, AI Traffic Pack, Classic traffic, Dashboardy oraz komputery z Steam Workshop do Volvo FH16 2009, Renault T, Scania R, Mercedes Actros 2009, Iveco Stralis zwykłego i Hi-Way, Mercedes New Actros, Man TGX Euro 5 oraz Euro 6, Interior Light & Emblems razem z addon z którym możesz włączać w kabinie ciężarówki światło za pomocą klawiszu pod którym masz światła ostrzegawcze inaczej czym włączasz światła pomarańczowe zamontowane na
  • 1
@Gawith_Apricot z map mogę Ci polecić jeszcze Slovakia, Fikcyjna Polska oraz Grand Utopia tylko one są na osobnych modułach czyli nie na mapie Europy tylko jako nowy świat. Tylko na Slovakia bardzo polecam stosować tektury z Next Gen bo są jeszcze stare tekstury na mapie a mod to podmieni i o wiele lepiej wygląda. No i z dodatkami to trzeba mieć chyba wszystkie
  • 0
@Gawith_Apricot Nie. Musisz stworzyć nowy profil nie możesz na istniejącym zainstalować rozwalisz sobie ten profil przez to. Zobacz sobie poradnik od Matameta jak zainstalować ale musisz też mieć najpierw wersję 1.35 bo na 1. 36 będzie dopiero w styczniu