@Wodka_z_batatow: mam inną trudną do przełknięcia pigułkę: kobiety weryfikują czy faceci są mili i inteligentni na tinderze oceniając wygląd ich twarzy.
@Wodka_z_batatow: No tak, bo przystojni i bogaci wcale nie mają powodzenia ( ͡°͜ʖ͡°) Jesteś brzydki i biedny? To na pewno kwestia kompleksow, idz na terapię i juz jak reka odjal. Od teraz plodne Julki 9/10 beda sie do Ciebie lepić na ulicy ( ͡°͜ʖ͡°)
@programista1992 no generalnie jak spotykam faceta i jedyne o czym można z nim pogadać to jest >jestem biedy >mam brzydka mordę >nie idzie mi w życiu to się nie dziw że jakoś nie odbieram go za potencjalnego partnera
@Wodka_z_batatow: Nie mowie ze to JEDYNE o czym z nim rozmawiasz. Ty w ogóle z nim nie rozmawiasz bo na starcie go odrzucasz z uwagi na brzydotę i biedę. Juz nie kreuj kobiet na boskie istoty, które nie patrzą na wygląd.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@NPCno123123
@zelaznymezczyzna11
@TestoDepot
Tylko wiecie, że nie ma ludzi brzydkich, tylko są tacy, którzy biorą prysznic raz na tydzień?
To musi być bait
@Wodka_z_batatow: No skąd XD, przecież każdy rodzi się piękny tylko specjalnie później się robi brzydki
Komentarz usunięty przez autora
@Passarinho
@programista1992
Jak kompleksy kreują wasz charakter to się nawet nie dziwię że tak wygląda wasza rzeczywistość