Aktywne Wpisy
Smarek37 +181
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ty na pewno rozumiesz, jak działa utrata wartości?
@MolibdenowyTadeusz: :D DARMOWE :D ciekawe dlaczego taki "serwis" kosztuje kilkukrotność tego co byś wydał na identyczną usługę u zwykłego mechaniora :D
W serwisie niezaleznym przegląd byl za 80e. W serwisie ASO 110 plus auto. Przy okazji sobie Giulią pojeździłem.
Boli Cie to, nie? XD
Uwielbiam te komentarze, że za 5k to można super auto kupić. Tak się składa że chwilę handlowałem autami i doskonale wiem ile są warte auta za 5k. Racja, dostaniesz auto za 5k, do którego może mechanicznie nie dokładasz, ale to jest takie złudne... Bo katalizator na badaniu spalin Ci już nie powinien przejść, ale nie badają. Bo progi to już tak zgnite,
Używane bym kupił do dojazdów na fuchy gdybym np byl budowlancem.
A poza tym kto powiedział ze sprzedam 3 letnie auto? To prezent dla kupującego xD sprzedam 5 letnie z przebiegiem 170-200kkm i pewnie wstawie do salonu np Toyoty jako przedpłatę i wezmę hybrydę bo mam
Większej bzdury dawno nie czytałem. Podejrzewam, że w ogóle nie masz auta. Gwarancyjne przeglądy w ASO wychodzą często więcej, niż utrzymanie popularnego auta z dziesięcioma wiosnami na karku.
Patrz wyżej. Części do "ulepa" są tańsze. Serwis jest tańszy. Koszty utrzymania są mniejsze. W
Po prostu ktoś Ci wcisnął trupa i tyle. Jeśli nie jesteś pewien swoich sił przy zakupie auta, to proponuję pomoc firm w stylu autotesto lub śwagra/kumpla/kogokolwiek.
W moim pierwszym aucie (nubira za 6500 rocznik 99) wychodzily takie cuda po poprzednich fachowcach że się składałem ze śmiechu.
Czasy tanich napraw samochodów minęły gdzieś 3 lata temu. Teraz ASO potrafi byc niewiele droższe
@MolibdenowyTadeusz: ale to nie jest żaden mit, skuszony kiedyś tą niesamowitą obsługą ASO oddałem tam na serwis, zapłaciłem kilka stów za sprawdzenie czy hamulce są ok, czy jest płyn w spryskiwaczu (w kartę wpisano "uzupełniono płyn" po czym za 3 tygodnie się magicznie skończył) itd itp. gdzie przykładowo hamulce, płyn hamulcowy itd. w jednym z serwisów "niezależnych" mi zrobił
Po prostu spisuje koszty w drivvo i tyle.
@markus666: bo to trochę głuchy telefon :) To nie jest tak że ludzi twierdzą że "taniej" kupić nowego passata za 150k zł niż używanego passata za 20k zł bo to oczywista bzdura.
Ale "taniej" jest kupić za podobne pieniądze nówkę gorszej klasy niż
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Najlepszy dowód na to, że koło jakiegokolwiek samochodu to stałeś, jak ci wujek Stasiek pozwolił.
No, zwłaszcza, że jedno mam nowe, a drugie używane, w cenie za które mógłbym kupić z powodzeniem nowe pierdzikółko.
@JasniePanMateusz:
tłumacząc na "twoje" jak zajedziesz na staję i powiesz cieciowi od nalewania "do pełna" i zapłacisz za 40litrów benzyny, a auto stanie 100km