Wpis z mikrobloga

Passerati mojego pracownika. Blacha w stanie wzorowym, mechanika zresztą też, tylko lakier wypłowiały. Trudno się dziwić, skoro auto ma 40 lat xD Chciałem kupić, ale nawet nie ma mowy. Właściciel mówi, że auto ma u niego dożywocie. Należałoby się zastanowić kto tutaj kogo przeżyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #vw #passat #volkswagen
JudzinStouner - Passerati mojego pracownika. Blacha w stanie wzorowym, mechanika zres...

źródło: comment_kVLlsYpZTJ3PQ8mEwYALSKIRkoMapTCn.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rachunek ekonomiczy. Części leżą na śmietnikach, albo kosztują tyle co paczka maltikeksów.

@JudzinStouner: Dokładnie to samo powiedzieć można o Golfie mk4 1.6, który jest po tysiąckroć nowocześniejszym i przyjemniejszym w użytku autem.

@Andrzej_K: Do dziś żałuje ze sprzedałem swojego 1.6 benia mk iv. Autentycznie wystarczyło łac benzynę, oleju nawet nie trzeba było, bo radził sobie i bez niego.
  • Odpowiedz
@Andrzej_K: Dokładnie. Nie jest to szczyt designu, ale do dziś, zadbany egzemplarz na fajnej feldze, bez wiejskiego tuningu, potrafi przykuć uwagę.

Wnętrze tez dość przyjemne, do tego klima, elektryczne szyby, centralny zamek. Za te pieniądze naprawdę warto.
  • Odpowiedz
@egyptianJoe: Dokładnie. Jak na auto za ~6k oferuje bardzo dużo. I na takie auto dosłownie stać każdego, nie trzeba męczyć się takim wypłowiałym klekotem jak ten passat żeby jakoś przeżyć.
  • Odpowiedz