Aktywne Wpisy

szklarskaporeba +646
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.

timeofthe +29
#famemma fakty są takie że z pewnością wykopki pisały gorsze rzeczy na 6 obcy czy asku niż połowa oskarżonych na Pandora gate xd obrońcy moralności oglądający patologię. Dziwne że taki wardega nie jest ciśnięty za boobs mana
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

#motoryzacja #samochody #vw #passat #volkswagen
@Andrzej_K: Rachunek ekonomiczy. Części leżą na śmietnikach, albo kosztują tyle co paczka maltikeksów. Spalanie 5/100, a sam samochód gość kupił kilkanaście lat temu za 5k i jeździ, jeździ i jeździł będzie. To nie jest jego daily, bo żona używa tourana, a to ma mu tylko służyć do dojazdów do pracy.
@JudzinStouner: Dokładnie to samo powiedzieć można o Golfie mk4 1.6, który jest po tysiąckroć nowocześniejszym i przyjemniejszym w użytku autem.
@Lorenzo_von_Matterhorn: chyba cię, kolego, pogięło xD Komplet zawieszenia przedniego Lemfordera do mojego auta kosztuje 1500zł. Wymieniasz takie coś w całości i masz w dupie wszystko na kilka lat w tej materii. Ja zawsze tak podchodzę i podchodziłem do eksploatacji aut. Pewne wydatki są konieczne i trzeba je ponosić, więc
@JudzinStouner: nie no oczywiście można traktować auta na zasadzie- jeździ to nie ruszam. Wtedy faktycznie, wychodzi tanio xD
Komentarz usunięty przez autora
@Andrzej_K: Właśnie tak zacząłem
@JudzinStouner: o #!$%@? zaiste warte to jest #!$%@? sobie całego dnia, aby pojechać na podlasie czy inną wiochę xD
@Lorenzo_von_Matterhorn: Albo masz rację, albo nie masz. Nie ma innej drogi, żeby się przekonać. Podbiję do 500zł, jeżeli to godne waćpana czasu.
Jak ja policzę kilometrówkę to pewnie nadal mi się te 500 zł nie opłaci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lorenzo_von_Matterhorn: całe szczęście, że są ludzie z takimi ciasnymi horyzontami xD zawsze można kupować od nich te "zamęczone" używki za grosze xD