Wpis z mikrobloga

@H4LC1K: a ja właśnie powiem tak, pirania po risenie 1 to już nie jest ta sama pirania, a już w ogóle po odejściu geniusza KaiRo to nie mamy o czym rozmawiać, więc czemu nie.
  • Odpowiedz
@H4LC1K: Fani UBER SUPER DUPER GOTHICA i tak będą narzekać, że to nie ich ukochany GOTHIC!!!
Wasi bogowie Piranha Bytes zrobili Elexa który był drewnem dekady, wszystko jest od niego lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@H4LC1K: No to właśnie chyba dobrze, zostanie to co dobre czyli fabuła, świat czy postacie ale drewniane wykonanie od Piranii będzie zastąpione czymś w założeniu lepszym
  • Odpowiedz
@prodigi jak dla mnie to mogą przez następne 50 lat robić gry na silniku nawet i Gothica 1, jeżeli tylko będą miały ten sam urok, fabułę, postacie

@OvIce to przecież jakaś wersja pre-pre-alpha, wiadomo że nie wypuszczą tego w takim kształcie
  • Odpowiedz
@Vaerlin: Nie przesadzałbym z tym pre, oczywiście jest to alfa, i wiadomo że będą zmieniać sporo. Mam nadzieję że wystarczająco sporo. Gdybym nie wiedział, że to Gothic to nigdy bym nie powiedział, że to Gothic.
  • Odpowiedz
@niktotalny nie dalej jak 3-4 miesiące temu przechodziłem Noc Kruka po raz n-ty i bawiłem się przednio. Zaraz chyba zagram sobie jeszcze raz, paladynem, albo właśnie w jedyneczkę
  • Odpowiedz
@H4LC1K: a czy z tym Gothickiem to nie było tak, że stał się popularny, bo go co druga gazeta o grach na coverze wrzucała, a później kosztował grosze wydany w jakiejś wersji typu Kolekcja Klasyki? No i był naprawdę porządnie spolonizowany, co w tamtych czasach nie było jeszcze standardem.

Nie mowię że to jakaś zła gra jest, sam orżnąłem wszystkie 3 części i do tego moda The Returning 2.0, grało mi
  • Odpowiedz