Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +130
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
taginaczarno2 +607
#sejm Radek to jest zupełnie inny poziom jak chodzi o jakość w polityce, coś do czego pisowcy nawet nie mają podjazdu. Tutaj sam poziom wypowiedzi pokazuje ile prawdziwe wykształcenie naprawdę daje człowiekowi, a nie jakieś kupione dyplomy z wiadomej uczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Koleś tweakuje KDE Plasma, świetny gość - słucham jego podcastów od ładnych paru lat. Polecam miłośnikom KDE - sam znalazłem kilka ciekawostek, o których nie wiedziałem.
#desktop #linux #linuxdesktop #kde #kdeneon #plasma #kdeplasma
@Cybher1: minimalistyczny gnome xD
@hitherto: to jest godzina solidnej rozrywki :) lepsze niż 99,9% contentu w TVN ;>
@Kryspin013: Wydaje mi się, że chodziło o to, że KDE ma po prostu narąbane wszędzie miliard jakiś zbędnych ustawień w swoim GUI, zawsze coś jest nie tak i trzeba ustawiać, przestawiać, dodawać ect to rozprasza. Gnome dąży do minimalistycznej unifikacji interfejsu. Mimo iż też uważam KDE za najlepsze DE (najbardziej elastyczne i przejrzyste), to Gnome z GTK wciąż mnie mniej rozprasza.
@znicz: Tak i albo nic nie możesz zmienić, albo jak chcesz zmienić najmniejszą pierdołę to musisz pieldyliard wtyczek instalować, z własnymi ustawieniami, które często się gryzą ze sobą xD
Tak w ogóle to co screenshot z gnome to każdy gnome inaczej wygląda. W przypadku kde