Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +165
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +332
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

umaszczenie;) vana, nie zostawił karteczki za szybą, że super, że dzieło sztuki itp..... a w Polsce nic, cisza, nikt nic nie skomentuje, nikt nic nie powie, wszyscy na dystans.
Ok... był jeden komentarz. Gdy miałem awarię w Polsce na autostradzie, to laweciarz tak popatrzył, pociągnął ręką po malunku, kiwnął głową i zapytał - pędzlem?
- tak, pędzlem, odpowiedziałem dumny z malunku
- no widać... zacieki...
XD
W końcu zrobiłem filmik z malowania tego vana i wrzuciłem jednocześnie na wykop i na reddit. Na wykopie spodobało się 13 osobom, a na reddicie mam już prawie 200 ichniejszych wykopów.
#ciekawostki #vincentvan
A kamper fajny i tyle.
@BajerOp: Nie narzekam tylko opisuje rzeczywistosc :)
A tak pozostaje ci tylko serdeczna popularność w cywilizowanym świecie.
ps jestem Polakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@martinosv: XDD
Eh, zawsze mi się przypomina "Modlitwa Polaka" z Dnia Świra.
Autko ładnie pomalowane, czuć pozytywność :)
@martinosv: na ciebie już za późno