Aktywne Wpisy

mickpl +141
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,

Teuvo +27
dlaczego nie zapiszecie się na kurs tańca

umaszczenie;) vana, nie zostawił karteczki za szybą, że super, że dzieło sztuki itp..... a w Polsce nic, cisza, nikt nic nie skomentuje, nikt nic nie powie, wszyscy na dystans.
Ok... był jeden komentarz. Gdy miałem awarię w Polsce na autostradzie, to laweciarz tak popatrzył, pociągnął ręką po malunku, kiwnął głową i zapytał - pędzlem?
- tak, pędzlem, odpowiedziałem dumny z malunku
- no widać... zacieki...
XD
W końcu zrobiłem filmik z malowania tego vana i wrzuciłem jednocześnie na wykop i na reddit. Na wykopie spodobało się 13 osobom, a na reddicie mam już prawie 200 ichniejszych wykopów.
#ciekawostki #vincentvan
A kamper fajny i tyle.
@BajerOp: Nie narzekam tylko opisuje rzeczywistosc :)
@martinosv: może każdy ma w chuju twojego vana?
Nie ogarniam takich jak wy. Sracie byle
A tak pozostaje ci tylko serdeczna popularność w cywilizowanym świecie.
ps jestem Polakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@martinosv: XDD
Eh, zawsze mi się przypomina "Modlitwa Polaka" z Dnia Świra.
Autko ładnie pomalowane, czuć pozytywność :)
@martinosv: na ciebie już za późno