Aktywne Wpisy
lukbla +115
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił
źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz
bawelna100pro +63
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
źródło: 1000072065
Pobierz

umaszczenie;) vana, nie zostawił karteczki za szybą, że super, że dzieło sztuki itp..... a w Polsce nic, cisza, nikt nic nie skomentuje, nikt nic nie powie, wszyscy na dystans.
Ok... był jeden komentarz. Gdy miałem awarię w Polsce na autostradzie, to laweciarz tak popatrzył, pociągnął ręką po malunku, kiwnął głową i zapytał - pędzlem?
- tak, pędzlem, odpowiedziałem dumny z malunku
- no widać... zacieki...
XD
W końcu zrobiłem filmik z malowania tego vana i wrzuciłem jednocześnie na wykop i na reddit. Na wykopie spodobało się 13 osobom, a na reddicie mam już prawie 200 ichniejszych wykopów.
#ciekawostki #vincentvan
Gdybyś podszedł do Fina i zaczął chwalić jego vana, byłby zmieszany. Nie ma w tym nic złego. Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki, znasz takie powiedzenie?
Dla ciebie każdy ma sie zachowywać tak jak ty tego chcesz, czemu?
Jesteś rozpuszczony, czy niedowartościowany? To drugie
Typowi angole w pracy klepią się po plecach, do pubu na p--o, a szefowi p-----------ą jeden na drugiego.
Tfu na taką życzliwość i sztuczne uśmieszki, już wole polską szczerość. Tu przynajmniej wiesz od razu kto cie lubi, a kto nie.
czyli procentowo bardziej zainteresowali się na wypoku niż na reddicie
Swoja t3 chce malowac na wiosne, masz gdzies poradnik jakis z tego :D?
Komentarz usunięty przez autora
Na moim vanie to wygladalo tak:
1. Myjesz vana
2. Przecierasz papierem sciernym
3. Myjesz szmatka z acetonem
@martinosv: NO PATRZCIE JAKIEGO MAM ZAJEBISTEGO POMALOWANEGO VANA! NO KLASZCZCIE MI! <- serio tak to odbieram.
Druga sprawa, no fajnie pomalowany, mijając Cie bym pokazał kciuka z uśmiechem na twarzy.
A może za granicą prowadzą po prostu smutne życie i nie widzą takich abstrakcji na co dzień? Tutaj w polandi to co tydzień można
U mnie trochę szpachlo blacharki będzie ale do ogarnięcia :D
Dobrze mi się kojarzy że widizałem posty z tym busikiem na campermajstrach ;>?