Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +409
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +1
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

Czym jest rycerskość i czy nadal jest ona potrzebna wśród mężczyzn? Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5251941/jak-byc-rycerzem/
#kultura #historia #ksiazki #wojnaidei #ciekawostki
Treść została ukryta...
@wojna_idei: Lepiej jest jednak być herosem, niż tylko prostym rycerzem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pdk
PS. I miło widzieć ciebie z powrotem na YT ( wiem że istniałeś na Szymon Mówi, mam na myśli istnienie ,,wojenne")
Jest jedna definicja rycerza: mężczyzna, chrześcijanin (nie mylić z katolikiem), jeździec konny. To wszystko.
PS na zdjęciu jestem ja akurat jako husarz.
źródło: comment_RhRB21FlFKhzPJDhF2cAuHGmkUf5SGuN.jpg
Pobierz