Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +458
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
źródło: IMG-20260212-WA0022
Pobierz

Ja nie mam pretensji. Zawsze mówił, że kanał założył dla rozwinięcia biznesu (wcześniej założył bloga kulinarnego). Po prostu nie oglądam.
@Bebzunator: Masz te filmy w rekomendowanych, bo takie filmy oglądasz. Ja historię Google wyłączyłem w ogóle, więc mam podpowiadane treści w pewien sposób neutralne i nie ma tam dużo gastronomii. W przeciwieństwie do tego co było kilka miesięcy temu.
Komentarz usunięty przez autora
Balona oglądam codziennie o 20:20, jest jedynym kanałem z "dzwoneczkiem" i nie podpowiada mi jego filmów nigdy.
po 1. moje rekomendacje pojawiają się nie po tym co oglądam, a po tym co proponuje YT
po 2. nie mam w zwyczaju oglądać kanałów kulinarnych... no... może po za Kuchania Kwasiora
po 3. nie mam ani grama szacunku do ludzi, którzy nie mają pojęcia o gastronomii, o tym całym świecie, o produktach, o potrawach, a robią z siebie specjalistów od tego! nie