Dostałem wezwanie na świadka z art 286 par 1 Kk (oszustwo) a nie mam zielonego pojęcia o co może chodzic. Mam się już żegnać z rodzina, bo nie ukrywam trochę się zestresowałem. #prawo #kiciochpyta
@wysuszony: Nie takich rzeczy nigdy nie kupowałem. @your_daddy: Znam ją dobrze, więc wiem co robić xd @wojniz: To wiadomo, ale jednak wolałbym unikać takich "spotkań".
@proszeknasen: Posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni. Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
@IgorK: Teraz mi się przypomniało, ze chyba z rok temu kupowałem telefon na allegro, ale gość robił jakieś problemy i koniec końców dostałem zwrot kasy ale to od allegro a nie od gościa po zgłoszeniu się do nich. Mam nadzieje ze to o to chodzi xd
Teraz mi się przypomniało, ze chyba z rok temu kupowałem telefon na allegro, ale gość robił jakieś problemy i koniec końców dostałem zwrot kasy ale to od allegro a nie od gościa po zgłoszeniu się do nich. Mam nadzieje ze to o to chodzi xd
@proszeknasen: na 90% obstawiam, że to jest to. Albo Allegro złożyło zawiadomienie, albo prowadzą jakąś zbiorczą allegrówkę i słuchają wszystkich, co wyskoczyli na rachunku bankowym.
Proszę, oto materiał szkoleniowy:
@your_daddy: Znam ją dobrze, więc wiem co robić xd
@wojniz: To wiadomo, ale jednak wolałbym unikać takich "spotkań".
Komentarz usunięty przez autora
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
@proszeknasen: może jakaś allegrówka? Kupowałeś/sprzedawałeś coś i nie dostałeś towaru/kasy?
@proszeknasen: na 90% obstawiam, że to jest to. Albo Allegro złożyło zawiadomienie, albo prowadzą jakąś zbiorczą allegrówkę i słuchają wszystkich, co wyskoczyli na rachunku bankowym.