Aktywne Wpisy
moll +170
Takiego rzułtego sobie na urodziny zrobiłam :)
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
KosmicznyPaczek +77
Uważajcie teraz. Znajoma pracuje w Dino. Nie może sobie jechać do pracy samochodem bo klient nie będzie miał gdzie zaparkować xD Oczywiście wiocha zabita dechami i musiałaby zapieprzac na pieszo 10km. Historii z tego kołchozu mam po kokardę, ale to już w ogóle cringe.
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
Da rade w 5 miesięcy przygotować sie do maratonu? Nie na żadne rekordy tylko spokojne przebiegniecie. Obecnie biegam 5-7 km
@Rain_Dog: mocno nieregularnie, ale z przerwami już będzie kilka lat.
@wunder_waffel: no właśnie chciałbym wystartować przygotowany na tyle na ile można być przygotowanym trenując przez 5 miesięcy
@gokish: A ja nie startuje od zera ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie nawet po dłuższej przerwie te 5 km spokojnie daje rade zrobić
@stateknaniebie: Też zależy od podejścia,
@stateknaniebie Panie 3 lata musiały minąć zanim podjąłem decyzje aby maraton pobiec. Respekt za duży do tego gówna mam :D. Teraz odliczanie do kwietnia bleh :D