@Bodzias1844: Czy z tą kostką, to nie powinno być: - jeśli skręcisz kostkę, zagłaska Cię na śmierć, ale jak będziesz umierał, to nie da zrobić z ciebie kiełbasy?
Zawsze wydawał mi się, że koniary są jebniętę na punkcie życia koników, a nie ich eksterminacji.
@Bodzias1844: uwaga tłumacze w co ten koń jest ubrany - to derka i maska z siatki chroniaca przed muchami i KOŃ PRZEZ NIA WIDZI
A to co robi na zdjęciu to albo się odsadza (niektóre konie panikują będąc przywiązane) albo bardziej prawdopodobne - nie podobają mu się kaloszki i bandaże na przednich nogach
@PaulStanley: ciekawostka natomiast jest, że ten koń przygotowywany jest do boxu. Proszę spojrzeć. Bandaże na przednich kopytach, płasz i kaptur jak przed jakąś ważną walką na ringu.
@Bodzias1844: nie zawsze, są też szlachetne koniary bez bogatych ojczulków pomagające w fundacjach albo normalnych stadninach i mogące sobie za to pojeździć ¯\_(ツ)_/¯
@Stoned_Franklin: Wykopki nie są w stanie wymyślić takich śmieszków, więc lepiej już dawać oryginał niż nieudolnie tłumaczyć i jeszcze dorzucać tag #oswiadczeniezdupy eh ( ͡°ʖ̯͡°)
- lubi być na górze
- bogaty stary
- darmowe otręby i owies
minusy:
- jeśli skręcisz kostkę, zastrzeli cię
#heheszki #koniary #oswiadczeniezdupy
źródło: comment_lmxMnTBZYGqPgEB0OFOucPFKdzCZUN69.jpg
Pobierz- jeśli skręcisz kostkę, zagłaska Cię na śmierć, ale jak będziesz umierał, to nie da zrobić z ciebie kiełbasy?
Zawsze wydawał mi się, że koniary są jebniętę na punkcie życia koników, a nie ich eksterminacji.
źródło: comment_79izVnmxjRjHQIF6q88hWINR5MCssD9v.jpg
PobierzA to co robi na zdjęciu to albo się odsadza (niektóre konie panikują będąc przywiązane) albo bardziej prawdopodobne - nie podobają mu się kaloszki i bandaże na przednich nogach
Tak jestem ekspertem
@Bodzias1844: nie zawsze, są też szlachetne koniary bez bogatych ojczulków pomagające w fundacjach albo normalnych stadninach i mogące sobie za to pojeździć ¯\_(ツ)_/¯
https://youtu.be/Q-EStdvjd_8
Komentarz usunięty przez moderatora