Aktywne Wpisy
FejsFak +368
Zrobiłem projekt reklamy dla mojej nowej firmy. Reklamę chcę postawić przy głównej drodze wyjazdowej ze Stalowej Woli. Jak Wam się podoba taki design? Mam talent artystyczny?
#stepujacybudowlaniec #stalowawola #reklama #sztuka
#stepujacybudowlaniec #stalowawola #reklama #sztuka
Zwierz33 +31
#zwiazki #seks #tinder #badoo #informatyka #pracbaza #pracait #praca #kolarstwo
Właśnie pisałem na apce z fajną laską 31 l. okazało się że, ćwiczy na siłce, śmiga rowerkiem. Nie ma dzieci, ma prawko i auto. Pisaliśmy 3 h prawie. Głównie o siłce, tematy naokoło, o rowerze, podróżach. Miała wzrost 177 cm ja mam 182-186 jakoś bo każdy inaczej mierzył... Ładna, szczupła sylwetka. Później zaczęliśmy o autach, potem o zwierzętach. Ona wysłała mi zdjęcie swojego
Właśnie pisałem na apce z fajną laską 31 l. okazało się że, ćwiczy na siłce, śmiga rowerkiem. Nie ma dzieci, ma prawko i auto. Pisaliśmy 3 h prawie. Głównie o siłce, tematy naokoło, o rowerze, podróżach. Miała wzrost 177 cm ja mam 182-186 jakoś bo każdy inaczej mierzył... Ładna, szczupła sylwetka. Później zaczęliśmy o autach, potem o zwierzętach. Ona wysłała mi zdjęcie swojego
Mam takie pytanie,czy jak ktoś z was zaczynał swoją przygodę z bieganiem to też miał taki wysoki puls? Pokazuje mi że biegam na progu,ale szczerze biegnie mi sie całkiem spoko. Dziwnie. Mam pas run 4,więc chyba nie jest to błąd pomiaru
#sztafeta #bieganie
Każdy jak biega ma własne tętno i nie ma co patrzeć na innych to raz. Dwa strefy próg wyznaczałeś robiąc badania czy to co garmin podał? :D
U mnie wg wzoru 220-wiek, który oczywiście ma ok 15% błędu wychodzi HR max=191 i jestem w stanie tę wartość przyjąć jako właściwą, z tego względu, że w czasie treningu udało się kiedyś uzyskać 186 a jeszcze trochę rezerwy było :)
Każdy kto zaczyna z