Aktywne Wpisy

baemaj +402
20 lat temu w polskim slangu młodzieżowym dominowały: beka, maniura, przychlast, żal kropka pl, kozacki, czaisz.
niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.
niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.

siodemkaxx +116
#rolnictwo #ogrodnictwo #jedzenie
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze

#atencyjnylaser #karciankait #grybezpradu
źródło: comment_6M5horXpK7X80q0ev9oK4gvbeHs5siWv.jpg
Pobierzźródło: comment_duXgMbrf8P1HGFYMnYEBEwIw2INoJCFv.jpg
PobierzPopyt był na tyle duży, że po kalkulacji wyszło mi, że opłaca się kupić laser cnc i samemu je wypalać.
Chyba skupiłem wyszukiwanie w internetach na 4 ściennych dlatego nic nie znalazłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jaracz_Joint: to pewnie to. Chodziło mi typowo o standardowe kostki k6.
No i ofkors możesz zamówić blanka z wykonaniem za te kilka groszy drożej (zależy czy masz sprzęt na samodzielne dłubanie)
Planowałem wydlubac I pomalowac ręcznie, nie musi być dokładnie byle było wiadomo jaka kość jaki żeton zastępuje - żetony nadal można trzymać przed sobą aby wiedzieć jaką pulą ataku się dysponuje.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@boguslaw-de-cubalibre: jeśli chodzi o zestaw Kart Specjalnych, to tak jak pisałem na akcji crowdfundingowej: dostawa planowana jest w marcu.
Z liczydłem binarnym mam aktualnie reserach task, by dostarczyć to graczom w rozsądnej cenie. Gadam z różnymi majsterkowiczami etc. Myślę, że w przyszłym roku będę oferował taki gadżet ( ͡° ͜ʖ ͡°)