Wpis z mikrobloga

@camos: Cały hajs z komunii wydałem na te cacko ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy świadomy zakup w życiu ever, reszta to już historia. Najlepszego!
  • Odpowiedz
@janushek: Same here (ʘʘ)

I te przezroczyste pady, często chodziło się na targ po jakieś tanie kontrolery od Manty, które psuły się po kilku tygodniach xD albo do gościa który na stanowisku normalnie sprzedawał garnki, chyba że się go zapytało o pewną listę gier :D pamiętam gry oscylowały w kwotach 20-30 zł i jak na tamte czasy dla młodego było to bardzo dużo :)

Pierwsze gry
  • Odpowiedz
@janushek pamiętam ( ͡º ͜ʖ͡º) stara giełda elektroniczna w Krakowie, koniec 1999roku, miałem jakoś koło 800zl odlozone, starczyło mi na przerobionego PSXa, z jednym padem i 3 grami:
- Tekken 3
- V-Rally 2
- Tomb Raider III
I ten zawód po przyjeździe do domu, że bez odpowiedniego kabla, Vrally2 jest czarnobiale xD
  • Odpowiedz
@pjestem: identyko akcja u mnie, to było ~20 lat temu (kiedy ma się komunię?), a pamiętam cały wyjazd z tatełem do pobliskiego miasteczka. No i logo Sony + Playstation z muzyczką, ciary :D

I całe Tomb Raider bez karty pamięci, nie wiem, czemu wtedy tego nie kupiliśmy :)
  • Odpowiedz
@kipowrot: U mnie współcześnie był ten sam problem - po kablu antenowym gry NTSC czarno-białe na 55" TV, więc dramat. Złączy analogowych nie uświadczysz, musiałem zamawiać specjalny konwerter cinch-hdmi, żeby dało się to uruchomić do porządku
  • Odpowiedz