Wpis z mikrobloga

@Mescuda: kiedyś się zastanawiałem jak na przykład można zasnąć w autobusie, na uczelni, w fotelu na siedząco itd. ale jak zacząłem się jednocześnie uczyć i pracować to odkryłem bardzo szybko XD
  • Odpowiedz
a potem sam zaczynasz być zmęczonym po pracy tak jak twój stary i też korzystasz z każdej okazji, by się zdrzemnąć :d

@fiberian_hufky76: miałem podobnie, ale wraz z wiekiem i coraz większą świadomością ciała człowieka zdałem sobie sprawę, że tak naprawdę to mój ojciec po prostu podawał się temu zmęczeniu psychicznemu, którego nabrał w pracy umysłowej za biurkiem i nic z tym nie robił. Nie uprawiał sportu, nie poddawał się aktywności fizycznej.

Kiedy sam zacząłem pracować w #korpo też zacząłem się łapać na tym, że po pracy umysłowej mój mózg był zmęczony jak mięsień i chciał odpocząć i głowa potrafiła mi lecieć w tramwaju lub potrafiłem lekko przysypiać w mieszkaniu na fotelu przed biurkiem. Ale było tak w okresie kiedy nie mogłem uprawiać
zexan - > a potem sam zaczynasz być zmęczonym po pracy tak jak twój stary i też korzy...
  • Odpowiedz
@Mescuda: Zmęczenie zmęczeniem, ale gdzieś przeczytałem, że często to problemy z serduchem, nadciśnieniem. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale mój Tato tak miał, że szybko zasypiał. Badania średnio wyszły. Poza tym jest po zawale.
  • Odpowiedz
  • 0
Trochę słabo. Miałam tak i nie mogłam nic obejrzeć ani przeczytać. Mało tego zasypiałam z gumą i tabletkami w ustach
  • Odpowiedz