Aktywne Wpisy
kamz_4con +169
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Zoyav +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Shitstorm ( ͡º ͜ʖ͡º) Czytajcie sekcję komentarzy.
"Popularny" Knife to rzeczywiście osoba, która przypomina w pewnym sensie naszego tłuszczowego bohatera tagu.
Jeszcze lepiej, połączenie Patryczka z nim (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#mikrokoksy #mirkokoksy #sterydy
Najbardziej mi się podobały jego box squaty, gdzie z pełnym impetem uderzał kością ogonową o boxa
To daj mi jeszcze trochę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Coś takiego zawsze mi imponowało i do podobnej formy sportowej dążę. Jest jeszcze podobny typ bodajże aPaweł z Sfd, też prowadził dziennik. Chyba słabszy, ale kiedyś był wzorem
@Darksed: ja mam to samo, do tego nauczył mnie nie wierzyć bredniom i czytać badania, ale kiedyś poczytałem kilka dyskusji z jego udziałem na forum i aż mnie zatkało XD
Pamieta ktos jeszcze jak robil glownie czesciowe wyciskania na lawie? To jeszcze chyba na sfd bylo.
Nie mowiac o fatalnej formie ciagow czy wspomnianych box siadow w których az mu plecy 'falowaly' od impetu
Ale nie ma co tu się licytować, bo nie
Nożu od dawna miał niestandardowo poukładane w głowie, że tak to ujmę. Moim ulubionym przykładem jest kilkudniowy rage na to, że ludzie ćwiczą w skarpetkach, które mu się nie podobają. Na wyróżnienie zasługuje też art, w którym udowadnia, że jak jesteś za poluźnieniem prawa aborcyjnego, to jesteś lewak, jak lewak to homo, jak homo to ciota, więc jeśli głosowałeś na