Wpis z mikrobloga

@Poemat: Ehhh... a kiedyś zaczynałem wchodzić do świata treningowego dzięki jego artykułom na body factory, nadal mu jestem za to wdzięczny bo nauczyłeś się że trning na siłowni to nie tylko spilt: klata biceps, plecy triceps i czasem nogi xD Ale po przeczytaniu tego i komentarzy trochę mam bekę xD
  • Odpowiedz
@Darksed: To chyba było jak jeszcze coś tam prowadził swój dziennik i nie trzepał hajsu za wrzucanie codziennie nowego artykułu, bo przecież "badania mam" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Poemat: No to było z 6-7 lat temu xD Gdzie dostęp do jakichkolwiek polskich źródeł był bardzo niewielki a angielski nie był jeszcze dobry na tyle żeby dać radę ze specjalistycznym wariantem xD
  • Odpowiedz
@Kasahara: Można się z tego śmiać ale nadal jest sprawniejszy od 100% wykopków, dobra sylwetka, 300+martwy, 250 siad, 170 wyciskanie, dobrze pływa, biega, ma zajebistą kondycję, trenuje sporty walki i jest żołnierzem, przynajmniej takiego go zapamiętałem( ͡° ͜ʖ ͡°) Taki trochę idol z dzieciństwa xD
  • Odpowiedz
@Kasahara: Wydaje mi się że nie tylko wtedy robiło to wrażenie, nie łatwo znaleźć tak sprawną osobę nawet teraz, pomijając top crossfiterów to nikt mi nie przychodzi do głowy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Darksed

Wydaje mi się że nie tylko wtedy robiło to wrażenie, nie łatwo znaleźć tak sprawną osobę nawet teraz, pomijając top crossfiterów to nikt mi nie przychodzi do głowy.

To daj mi jeszcze trochę ( ͡ ͜ʖ ͡)

Coś takiego zawsze mi imponowało i do podobnej formy sportowej dążę. Jest jeszcze podobny typ bodajże aPaweł z Sfd, też prowadził dziennik. Chyba słabszy, ale kiedyś był wzorem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kasahara Momentalnie stracił w moich oczach właśnie tymi komentarzami, a tak samo uważałem zawsze go za ikonę sprawności i siły jak Dark
  • Odpowiedz
Ehhh... a kiedyś zaczynałem wchodzić do świata treningowego dzięki jego artykułom na body factory, nadal mu jestem za to wdzięczny bo nauczyłeś się że trning na siłowni to nie tylko spilt: klata biceps, plecy triceps i czasem nogi xD

@Darksed: ja mam to samo, do tego nauczył mnie nie wierzyć bredniom i czytać badania, ale kiedyś poczytałem kilka dyskusji z jego udziałem na forum i aż mnie zatkało XD
  • Odpowiedz
  • 3
@Darksed jemu odwalilo. Gdzies w szczycie popularnosci bf walil towar az milo. Pozniej przestal sie tym chwalic a na koniec utonal w stronniczych badaniach wyzywajac wszystkich od debili. Jakis syndrom sflustrowanego kawalera ktory zapomnial jaki sam byl.
Pamieta ktos jeszcze jak robil glownie czesciowe wyciskania na lawie? To jeszcze chyba na sfd bylo.
Nie mowiac o fatalnej formie ciagow czy wspomnianych box siadow w których az mu plecy 'falowaly' od impetu
  • Odpowiedz
@bst: Może i odwaliło, od dawna nie zaglądam na polskie fora sportowe. 330 robił w rack pullu, 300 albo 310 normalnie. Ale tu nie chodzi tylko o siłę ale o całą sprawność fizyczną, na #mikrokoksach nikt się nie pojawił z taką sprawnością, chociaż sam jestem silny i w miarę sprawny to daleko mi od bycia dobrym w bieganiu na długie dystanse, pływaniu z dobrym czasem czy trenowania sztuk
  • Odpowiedz
@Darksed: ja bardzo dobrze biegam nawet taką masą (10-21 km z miejsca zrobię z ponad przeciętnym wynikiem) ¯\_(ツ)_/¯ choć zdaje mi się, ze 280-300 / 150 / 250-270 to jeszcze zrobię przez dziewiczą strzykawką (właściwie za 2 tygodnie już będą nowe PR), gdzie ja mam heh 3,5 roku stażu i nawet nie rok w plusie kalorycznym wstając jak grubasik sprzed kanapy.

Ale nie ma co tu się licytować, bo nie
  • Odpowiedz
@Poemat: @Darksed: @bst: @Kasahara:
Nożu od dawna miał niestandardowo poukładane w głowie, że tak to ujmę. Moim ulubionym przykładem jest kilkudniowy rage na to, że ludzie ćwiczą w skarpetkach, które mu się nie podobają. Na wyróżnienie zasługuje też art, w którym udowadnia, że jak jesteś za poluźnieniem prawa aborcyjnego, to jesteś lewak, jak lewak to homo, jak homo to ciota, więc jeśli głosowałeś na
  • Odpowiedz
  • 1
@Prekambr byl 'perelka' na b-f. Kiedy na innych forach, np na animalu były osoby ktore go wciagaly nosem wiedza i wynikami.
  • Odpowiedz