Aktywne Wpisy

booolooo +16
#chwalesie #zrobtosam #remontujzwykopem
Jak miałem 17 lat rodzice bali się, że sobie u***rdole palec katówką, także poza koszeniem trawy nie robiłem wiele.
Po 15 latach w międzyczasie jak wykańczam swoją chatę (trzecie mieszkanie). Zrobiłem mały remont prysznica u nich.
Zawód mam totalnie nie związany z wykończeniówką xD
Jak miałem 17 lat rodzice bali się, że sobie u***rdole palec katówką, także poza koszeniem trawy nie robiłem wiele.
Po 15 latach w międzyczasie jak wykańczam swoją chatę (trzecie mieszkanie). Zrobiłem mały remont prysznica u nich.
Zawód mam totalnie nie związany z wykończeniówką xD
źródło: 20240814_102304
Pobierz
Runaway28 +9
#przegryw no cóż jedno czy dwa piwa na lepszy sen, w końcu trzeba się wyspać przed kolchozem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: PXL_20240820_010312525
Pobierz

Obejrzałem właśnie 3 odcinek i aż nie do wiary jak socjalistyczna propaganda może być podobna do siebie niezależnie od kraju. Ceny rosną? To na pewno wina złych imperialistów/żydów/klasy średniej, Prądu nie ma? Imperialistyczne USA zniszczyło sieć, bo to oczywiście nie tak że elektrycy zamiast pracować musieli iść pogrzebać w śmietniku żeby dożyć następnego dnia w socjalistycznym raju który popierają tak cywilizowane kraje jak Chiny, Rosja i Pakistan xD Normalnie jakbym #antykapitalizm czytał. Jestem autentycznie przerażony jak podobną retorykę prowadzą obecnie politycy PiSu i Lewicy i wcale bym się nie zdziwił jakbyśmy niebawem mieli podobnie skończyć.
#polityka #neuropa #4konserwy
@Gokerson: no ale niestety amerykanie nałożyli sankcje na Wenezuelę i tym samym mają problemy ze sprzedażą ropy naftowej i dostępu do kredytów. Trochę w tym prawdy jest
W 2014 roku zaczynaly spadac ceny ropy a idiota Chavez uzaleznil gospodarke Vene praktycznie od ropy i sie skonczylo socjalistyczne eldorado i trzeba jesc gruz teraz.
Nie wiem jak byla przeprowadzona nacjonalizacja ale jak #!$%@? wszystkie firmy i nie doszlo do ugody w kwesti odszkodowania to tylko pokazuje debilizm socjalistow bo musieli sie z tym liczyc, ze dostana sankcje.
Dodatkowo to tez pokazuje braz mozgu Chaveza. Zamiast sie zastanowic nad konsekwncjami to wolal doprowadzic caly kraj do ruiny, a rodzina i znajomi obiady w Paryzu po 1000€. No chyba, ze taki mial cel:)
Zwróć uwagę jak bardzo za Chaveza zlikwidowana została bieda. Pewno o tym nie wiesz ale skrajna bieda została mocno zmniejszona.
To tak jak ty bys mi pokazal wszystko, dal swoj sprzet, a ja po jakims czasie bym ci powiedzial " wez spadaj, ja sobie bede od dzisiaj sam dzialal". Powiedzialbys ok?