Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +387

reventon +98
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Czytacie prasę "kobiecą"?
#pytaniedorozowychpaskow #pytanie #rozowepaski #pytaniedokobiet
Komentarz usunięty przez autora
@blackvanilla:
@obs_ordine:
@fir3fly: pytanie spowodowane zdjęciem znajomej na którym widnieje Elle i Vogue, a także dzisiejszym artykułem Środy we Wproście. Nie miałem pojęcia, że pranie mózgu jest tak wysoko zaawansowane.
Prasa kobieca jest na poziomie kolorowanek dla dzieci, jak ją "czytam" (choć odpowiedniejszym słowem byłoby: "przeglądam"), to moje szare komórki chcą się uszami ewakuować.
Z tego co słyszałam to Vogue przedstawia pewien poziom, parę lat temu z ciekawości przejrzałam tę gazetę w poczekalni i pamiętam, że znalazłam tam artykuł o balecie z opery berlińskiej. Ale niestety większość prasy kobiecej to zdjęcia, reklamy, plotki i bezsensowne porady. Szkoda tracić na to czas, pieniądze i rąbać lasy ^^