Wpis z mikrobloga

@PolishDoomer: dobra, nawet nie muszę całości czytać bo już pierwsze dwa objawy mnie przekonują ze to fobia.... ogolnie pracuje na otwartej kuchni i jak jest od z------y ludzi to jest najgorsze, generalnie cały dzień spięty jestem, czasami mam lepsze dni ale jak tabaka to ciężko jest...ciężko mi spojrzeć w stronę sali gdzie dużo ludzi
  • Odpowiedz
@Marianoitaliano00: Jak praca nad sobą nie pomaga, to znaczy że to fobia i idź do psychiatry. Proszki poprawią funkcjonowanie, a terapia powinna cię wyleczyć, albo chociaż zaleczyć ten stan. Powodem fobii w większości przypadków jest niska samoocena w stosunku do oczekiwań, planów i środowiska. Np. czujesz że nie możesz się realizować w czymś, albo coś ci nie będzie dane[np. posiadanie dziewczyny, dobra praca], mówisz sobie że jesteś przegranym i stąd
  • Odpowiedz
@PolishDoomer: boli mnie to... bo mam 22 lata i jak widzę innych chłopaków nawet w młodszym wieku to czuje się taki jakis nie d------y... ogolnie jakbym miał się ocenić z wyglądu to jakieś 6.5\10 i raczej nie należę do jakis mega nerdów ale wiem ze z moim zachowaniem bycie z jakaś dziewczyna to moje cierpienie i przy okazji jej zatruwanie życia bo co ja mogę jej zaoferować skoro boje się
  • Odpowiedz
@PolishDoomer: ogolnie czuje się przegrany, ogolnie nie mam jakis zainteresowań czy hobby, moje życie jest monotonia, jakieś 4 lata temu latałem na siłownie i było nawet spoko... zwłaszcza ze było widać efekty. Teraz nawet nie próbuje tam iść bo przecież tam dużo ludzi będzie... chciałbym po prostu pozbyć się leku i być może wrócić do tego i potem jakoś by poszło może.
  • Odpowiedz