@Mazowia: a ile to już razy... Ale często jakieś bardzo skonkretyzowane tutoriale są tylko w hindi. Żaden Amerykanin nie zrobi tutoriala o problemie który ma 20 osób rocznie, bo nie warto poświęcać na to czasu. Kilka razy już rozwiązałem coś / zrozumiałem oglądając hinduskie tutki. Kiedyś 3 godzinny tutorial o... Już nie pamiętam czym ... tak mi zryl banie że przez cały wieczór mówiłem z hinduskim akcentem.
@Mazowia: Nie znasz się. Takie są najlepsze. Pan Hindus krótko i konkretnie streści co i jak, a nie:
"Yo yo yo yo, this is Chad 420 69, coming to you with another video, but before you start watching, be sure to like and subscribe and hit that bell blablablablablabla."
@Goronco: Jezeli cos ci nie dziala przewaznie sprawy IT to najlepszy poradnik jaki moze byc zawsze jest zrobiony przed jakiegos hindusa xD Co ciekawe nie robia filmow po 30min tylko 5-10 i zawsze rozwiaza twoj problem
@Mazowia: Kiedyś zepsuł mi się telefon Lenovo - zamienił się w "cegłę". Dzięki właśnie takiemu poradnikowi z Indii udało mi się go naprawić - no i link do programu serwisowego MTK niezwykle się przydał.
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
źródło: comment_6DpBEi8Awan9EAQ1bu7LQH72A9Y5wTgL.jpg
Pobierz@daczka92
@kamilek98PL
@cadet
Już któryś raz to widzę. O co chodzi? O jakich turorialach k---a mowa?
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_ZbXyJNqNs2rUqrBxSR35UqwfTg3ZU7SR.jpg
Pobierz"Yo yo yo yo, this is Chad 420 69, coming to you with another video, but before you start watching, be sure to like and subscribe and hit that bell blablablablablabla."
Nie widziałem tagu