I tak to jest. Rozdział 1 a nie skończyłem jeszcze nawet expic. Myślę że nie ma już potworka którego bym nie mógł pokonać. Jednak balans w G1 jest cienki #gothic
@kapuczina_corki_somsiada: a jak jest szybciej zrobic zdjecie telefonem i wrzucic na wykop czy zrobic screena, wkleic w paicie potem wylaczac gre bo jak zminimalizuje to mi zcrashuje i wrzucic? xd
@CzerstwaBulka: a co do tej pory takie zrobiłem? Wykonałem wszystkie zadania i wybijam potwory mieczem bulita który zdobywa się legalnie więc co to znaczy że mam się dziwić że gra jest łatwa?
@CzerstwaBulka: rudy z obozu nie zbierałem a i tak jak pod dostatkiem wystarczy handlować przedmiotami i do tej pory ani bryłki nie wydałem (no oprocz na pancerz)
@DavyX miecz blizny najlepszy 1h w grze, a wystarczy wklupać jednemu niezbyt silnemu enpecowi. I to w biały dzień na widoku zarządcy obozu który nawet palcem nie kiwnie xD
@HumanBeing: teraz podstawka ostatni raz jak grałem z nieoficjalnym to nie podobało mi się że w chatce u innych nie mogłem spać i parę innych rzeczy które były niby bugami ale jakoś się bardzo do nich przyzwyczaiłem xD
#gothic
źródło: comment_7vEgevhyyhz8gUEppXrBvPszsNlYNC57.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora