Wpis z mikrobloga

@skotfild #!$%@?, jestem antytalenciem piekarskim. Mnie taki chleb nigdy nie wyjdzie. Raz nawet zajebiscie mi wyrósł, to postanowiłem kartkę w piekarniku obniżyć. #!$%@? się do góry nogami i taki #!$%@? z wyrośnięcia (°° zazdroszczę ci Mirku, zajebisy chleb! Ja jestem skazany na głęboko mrożone pieczywo z masowej produkcji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@happyloverboy: dobry chleb na zakwasie tak właśnie wygląda. 4 składniki mąka, zakwas pszenny, woda, sól.
@FilodendronMonster: nie, nie jesteś skazany. Kwestia wprawy i uważnego kontrolowania ciasta. Moje pierwsze chleby nie były tak okazałe, od roku piekę regularnie, a i tak czasami popsuję i nic nie wychodzi.
@karysznysz-onesznysz: @Pethaf: @ArchDelux: wybaczcie taką mam lodówkę i lubię woodstock, natomiast nie gra on tutaj roli. Na głównym planie jest chleb