Wpis z mikrobloga

@bT4tgL: Ja mam pomysł. Jestem prawie pewny, że taki już był, ale najwyraźniej go nie ma wśród listy dodatków. Żeby można było danej osobie we wszystkich jej komentarzach w danym znalezisku dać plusy/minusy. Przydałoby się np. do uporczywych trolluchów.

Proste do zrobienia, ale nie bawię się javascriptami i szczerze mówiąc szkoda mi czasu się wgryzać, tylko żeby coś takiego napisać ;-) a jeśli masz wenę...
  • Odpowiedz
@BeSmarter: faktycznie było, ale minusy/plusy dla wszystkich. Jest ograniczenie na liczbę plusów/minusów, które możesz dać. Poza tym, uważam, że nie ma co dawać narzędzi do trollowania ;)
  • Odpowiedz
@bT4tgL: minusy/plusy dla wszystkich to jest idiotyzm i robienie minusday-ów bez powodu. A mi przydałoby się praktyczne narzędzie, czasem zdarza się, że jedną osobę plusuję w jakiejś dyskusji, a inną minusuję.

Więc po co klikać 10x? I gdzie tu jakiekolwiek trollowanie? Powtarzam, czynię tak czasem, tylko w wypadku uporczywych idiotów, bądź bardzo wartościowej serii komentarzy. Zdarza się naprawdę rzadko, bo nie zadaję sobie trudu oceniania każdego przeczytanego komentarza ;-) nie
  • Odpowiedz