Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +159
I cyk, udało się dojść do Kennedy Meadows, oznacza to, że to już koniec pustyni i zaraz zaczną się góry Sierra . Wreszcie dostałem paczkę z butami i udało się je wymienić na nowe ( dzięki Mirkowi który polecił Saucony, chociaż to się okaże jak się sprawdzi). Zakupiłem też mini kolce na góry oraz obowiązkową beczkę na żarcie w rejonie niedźwiedzi . Ostatniej nocy udało się przypadkiem zobaczyć skorpiona, ale po tym
źródło: IMG_4262
Pobierz

Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz

tak, dokladnie dlatego bardziej doceniasz to co masz. tak jak z wiekiem zaczalem duzo bardziej szanowac moich starych, bo mieli bardzo ciezko (ubogie rodziny rolnikow, stary to jeszcze chwile w pace siedzial za walke z komuna, a jego matka odeszla na raka zanim sie jeszcze urodzilem), a
Andrzej miał wylew. Przeżył, ale nie był sprawny. Interes przejął jego brat i wszystko sprzedał. Nie da się znaleźć żadnych informacji o Andrzeju poza miejscem jego pochówku, tzn osoby pod tym samym nazwiskiem i na cmentarzu na którym jest bardzo duża szansa że to on. Potem łapałem różne prace, i różnie
@dr_minorek: na tym mogłeś zakonczyc
@dr_minorek: Myślę, że to odcinanie od problemów ma miejsce do teraz, natomiast zmieniło ono trochę swoją istotę i formę. 2026 rok to czas gdzie bardzo często bananowymi dziećmi są nawet te dzieciaki
Jest to mechanizm fascynujący i wielopoziomowy:
1. Mechanizm filtrowania emocji
Nasz system poznawczy działa trochę jak inteligentny edytor zdjęć. Z biegiem czasu intensywność negatywnych emocji (takich jak wstyd, złość czy irytacja) zazwyczaj słabnie szybciej niż intensywność tych pozytywnych. Dzięki temu po latach wyjazd pod namiot, podczas którego cały czas padało, wspominamy
Kiedyś na wykopie czytałem wpis który miał setki plusów, że obecne pokolenia spłacają to co baby boomers przejedli i że kiedyś było łatwe życie w porównaniu do tego co mamy teraz Wtf
jak się pozmieniało.
Dzisiaj musisz być wyglądem w top 10%, mieć kasę, pozycję, samochód, mieć gdzie mieszkać i w ogóle być kimś żeby dziewczyna na ciebie spojrzała.
OP opisuje jak dawniej był pijusem gołodupcem bez przyszłości mieszkającym u janusza w przemarzniętej szopie na zakładzie i wślizgiwały się do niego
@Kiedys_Mialem_Fejm: Wyk0pki to debile? Stare, znałem.
Świetnie piszesz. Czekam na dalszą część.
Dorastałem na początku lat 2000 i to też nie były jeszcze jakieś super kolorowe czasy - wszędzie bieda i p-----c w szkole, pod szkołą.
Nawet nie wyobrażam sobie co było wcześniej.
@Kiedys_Mialem_Fejm: bo patrzą że oo mieszkania były tansze. No były i co z tego jak
Przecież wielu wykopków chwaliło się tym przed pandemią. W latach 2000-2015 mnóstwo ludzi jeździło