Aktywne Wpisy
CoDwa +259
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

No ale "ekskluzywność" to raczej po prostu ze względów bezpieczeństwa jest - Sławek jest tam ostro jechany i gdyby miał tam wgląd, to mógłby narobić smrodu.
Nie wiem, ja swego czasu tutaj pisalem o tym zeby stworzyc jakas alternatywe dla tagu, dla tych co sa stalymi bywalcami. Widocznie ktos byl szybszy z tym ze skoro ten mod wywala Zwanka, to ja nie wiem skad sie urwal ale chyba nei obserwowal zbyt dlugo tagu
@january69: Pamiętam, ale że nie podawał konkretów to ja dość ostrożnie na to patrzę. Nie od dziś wiadomo że Sławuś to kłamczuszek.
Ale zawołam, bo zawsze jest w---w po sugestii tego typu ^^
@KeDreJ
Komentarz usunięty przez moderatora