@Zaczekkk: Hey look buddy, I'm an engineer. That means I solve problems. Not problems like "What is beauty?", because that would fall within the purview of your conundrums of philosophy. I solve practical problems, for instance:
ta gra jest w------a w kosmos, nawet po c-------h apdejtach xD
grałem kilka lat temu i poniedziałek zainstalowałem z sentymentu, cały plecak wypchany szpejami, każda klasa ma zestaw ulubionych dla mnie broni w jakości kuriozum xD aż chce się grać
@delirium_memes: da się jeszcze połapać w rozgrywce po latach? odszedłem jakiś czas po medieval update, lubiłem sobie robić sety (szczególnie do spaja) bo fajnie zmieniały styl rozgrywki daną klasą, ale trzeba było się dość dobrze orientować co przeciw czemu dobierać
źródło: comment_imSIEZdjScSoAXCfaUUMPRW0bXSVQEFM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
BTW. U mnie w pracy zawsze grają w piątek o 16 przez godzinę xD
byle do emerytury!
Not problems like "What is beauty?", because that would fall within the purview of your conundrums of philosophy.
I solve practical problems, for instance:
źródło: comment_8XU7RDscPFaj6S4Ls1l1cUydlUeMfdIk.jpg
Pobierzta gra jest w------a w kosmos, nawet po c-------h apdejtach xD
grałem kilka lat temu i poniedziałek zainstalowałem z sentymentu, cały plecak wypchany szpejami, każda klasa ma zestaw ulubionych dla mnie broni w jakości kuriozum xD
aż chce się grać
ja przestałem grać 3 lata temu, wcześniej miałem ograne jakieś 400 godzin więc dużo albo niedużo
źródło: comment_wR7KCAgZHhZFqeFkZKqD0ci5dgxoMeuK.jpg
Pobierz