Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
U faceta pisze sie ja w kontekscie: 'wybiegli w 300 na armie perska, byli odwazni', 'sam sie wspial na k2 w klapkach zima - odwazne wejscie', 'silowal sie z 13m aligatorem i przeplynal atlantyk wplaw - to wielka odwaga'.
A u kobiet xD?
'Pokazala dupe - coz za odwaga!'
'Przyznala sie do 735 partnerow - odwazne wyznanie mlodej 16 latki'
'Daje d--y za kase i mowi o tym glosno - wspaniale, odwazne swiadectwo!'
No ku@wa trzymajcie mnie xD Za kazdym j-----m razem xD
#truestory #przegryw #oswiadczenie #logikarozowychpaskow #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
"zagadal do kobiety - co za odwaga"
"skoczyl na leb do jeziora odwazny"
"nic sie nie bał, kolejna porcje shotow zamówił"
Tak wyglada zycie przecietnych ludzi, nie masz co udawać ze znasz alpinistów. A fragmenty o kobietach wziąłeś bezposrednio z jakichs pudelkow. Więc czego ty probujesz dowieść?
Komentarz usunięty przez autora
Odpowiednikiem takiego zachowania